Old posts

От днес ни следят законно! К’вооо ?!?!?!

Posted by admin on May 10, 2010 | No comments

Честито на печелившите!

Много ме е яд като приемат някакъв закон, който очевидно се приема от хора, които хал хабер си нямат, за какво аджеба иде реч и има ли то почва у нас…

В най-различни новинарски емисии и сайтове днес си бърборкат, че видиш ли влизат в сила промените в закона за електронните съобщения. И естествено, не си правете илюзии, че няма да има злоупотреби, все пак живеем в България.

Доставчиците щели да били пазили информация за Вашата комуникация в размер на една година … а тях някой ще ги компенсира ли за тая глупост ?!

Имаше навремето един филм с Джим Кери “Шоуто на Труман” (за справка вижте на тоя адрес: http://www.imdb.com/title/tt0120382/).
Филма е страхотен, и както се е тръгнало нашите управници могат да почнат да взаимстват от него за следващите промени в закона за електронните съобщения. Поне ще имат написан сценарий и маркетингово проучване за рейтингите!
Възмутена съм!

Протестирам и искам всеки служител имал дори и косвен достъп да минава през детектора на лъжата в национален ефир, всеки ден за да сме сигурни, че няма да крадат информация, защото както е ясно информацията е най-ценното нещо… Предлагам направо Канал 1(като част от държавната телевизия) да бъде превърнат в канал тип Биг Брадър Лайв и там да се дава това “риалити” шоу. За водещ ще призовем Бате Цецо оумайти, както каза ББ той бил хубавец … :)

Достъпът до данните ще става само с разрешение на съдия. Да, бе да! – Същите онези съдии, които НИКОГА, ама повтарям НИКОГА, не са взимали подкупи и не са вземали решения под натиск “отгоре” (тук да ме извинят всички онези съдии, които не влизат в тая група).

Tags: , , , ,

Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)
highslide for wordpress